22 Mayıs 2021 Cumartesi

SANATLA CANLANAN DUVARLAR PROJESİ

 


‘Bilim Ve Teknolojide yaşanan hızlı değişim, bireyin ve toplumun değişen ihtiyaçları, öğrenme öğretme teori ve yaklaşımlarındaki yenilik ve gelişmeler bireylerden beklenen rolleri de doğrudan Etkilemiştir. Bu değişim bilgiyi üreten, hayatta işlevsel olarak kullanabilen, problem çözebilen, eleştirel düşünen, girişimci, kararlı, iletişim becerilerine sahip, empati yapabilen, topluma ve kültüre katkı sağlayan  niteliklerdeki bir bireyi tanımlamaktadır’.

Öğretim planlarımız bu doğrultuda nesiller yetiştirmeyi amaçlarken  “Sanatla Canlanan Duvarlar” projesiyle  öğrencilerimiz planlanan etkinliklerle çeşitli sanat dallarında yaptıkları eserleri okul duvarlarında paylaşacakladı .Ancak Pandemi sürecinde ortaklarımızın bazılarında yüz yüze eğitime başladıkları halde bazılarının uzaktan eğitime devam etmeleri nedeniyle proje etkinliklerini uzaktan eğitime uygun olarak öğrenci ve öğretmenlerimizin de görüşünü alarak yeniden planladık.Projemiz öğrencilerimizin aktif olduğu, renklerle, şekillerle kısacası sanatla iç içe yürütülecek bir projedir.Her ay için bir tema belirledik.Öğrencilerimiz bu tema doğrultusunda bireysel,karma takımlar halinde çalışmalar yapacaklar.Etkinliklerin türünü belirlemede aktif olarak rol alacaklar ve birlikte çalışacaklar.Ayrıca twinspace de sayfalar bölümüne öğrencilerin aktif olarak yönetebilecekleri ve özgür iradeleri il yaptıkları sanatsal çalışmaları paylaşabilecekleri bir sayfa oluşturacağız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Proje hakkındaki düşüncelerim

Bu projede bulunduğum için kendimle gurur duyuyorum. Hep birlikte güzel işler çıkarıyoruz ve çıkarmaya devam edeceğiz. Hani birlikten kuvvet...